fbTyöaika: maanantaista perjantaihin klo 10.00–17.00 ja lauantaisin klo 10.00–15.00

Keitä olemme

             rug_store_thessaloniki

Handmade carpets e-shop - CarpetU2

Käsintehtyjen mattojen verkkokauppa CarpetU2 on Iranissa Kermanshahin kaupungissa sijaitsevan yrityksen Taba Tabaeen, jolla on sivuliike Thessalonikissa, uusi yhtiö. Yhtiö toimii käsintehtyjen mattojen tukku- ja vähittäismyynnin alalla vuodesta 1990. Harvinaisen laaja mattovalikoima, mattojen laatu ja aitous ovat jotain aivan uutta eurooppalaisessa mattojen verkkokaupassa. Tarjoamamme edulliset hinnat, jotka johtuvat suorasta tuonnista Iranista ilman välikäsiä, herättävät jatkuvasti asiakkaidemme kiinnostusta, ei vaan Kreikassa vaan koko maailmassa.

Siksi teimme CarpetU2 -verkkokaupan. Taba Tabaee-yrityksen takuulla ja tasaisella ja varmalla tuotteidemme ja palvelujemme laadulla, sinulla on nyt mahdollista ostaa käsintehtyjä mattoja ympäri maailmaa. Kaikkien mattojen mukana lähetämme aitoustodistuksen jonka allekirjoittaa Yazdan Taba Tabaee, Teheranin taidemuseon entinen mattoasiantuntija.

Toimintafilosofiamme peruslähtökohta on täydellisyys. Tästä syystä verkkokauppamme takaa sinulle nopeat, helpot ja etenkin turvalliset ostot. Toivomme että rakennamme luottamukselliset suhteet asiakkaihimme, ja tässä tarkoituksessa esittelemme tuotteemme useilla ammattivalokuvaajien ottamilla kuvilla, jotta saatte kuvan matosta aivan kuin se olisi kotonanne.