fbTyöaika: maanantaista perjantaihin klo 10.00–17.00 ja lauantaisin klo 10.00–15.00

Maksutapa

Maksu luottokortilla/PayPalLuottokorttimaksut verkkokaupassamme toteutetaan PayPalin välityksellä, joka on maailman turvallisin maksujärjestelmä. Valittuasi maksutavaksi luottokorttimaksun, sen jälkeen kun olet saanut tilauksesi valmiiksi ja täyttänyt lähetystiedot, siirryt PayPalin turvallisille sivuille, jossa voit suorittaa maksun luottaen tietoturvan ja yksityisyyden suojan säilymiseen.

Paypal hyväksyy kaikki luotto- ja pankkikortit ja maksu voidaan suorittaa:

  1. luottokortilla Paypalin välityksellä ilman Paypal-tiliä tai
  2. Paypal-tilisi kautta.

Kun maksutapahtuma on suoritettu onnistuneesti, saat tilausvahvistusviestin niin meiltä kuin PayPaliltakin ja lähetysprosessi käynnistyy välittömästi.

CarpetU2 -verkkokauppa tai sen edustajat eivät missään tapauksessa pyydä sinulta luottokorttisi tietoja eikä hyväksy tehdä ostoksia puolestasi käyttämällä korttiasi.


Postiennakko - TEMPORARILY NOT AVAILABLE

Valitessasi maksutavaksi postiennakon, ja lähetät tilauksen onnistuneesti, toimitusprosessi alkaa, kun olemme ensin tarkistaneet yhteystietosi puhelimitse. Maksu suoritetaan käteisellä lähetystä vastaanotettaessa. Käteistoimituksesta veloitetaan 25 euroa (the fee in other currencies depends on the daily exchange rate).