fb

Maksutapa

Maksu luottokortilla/PayPalLuottokorttimaksut verkkokaupassamme toteutetaan PayPalin välityksellä, joka on maailman turvallisin maksujärjestelmä. Valittuasi maksutavaksi luottokorttimaksun, sen jälkeen kun olet saanut tilauksesi valmiiksi ja täyttänyt lähetystiedot, siirryt PayPalin turvallisille sivuille, jossa voit suorittaa maksun luottaen tietoturvan ja yksityisyyden suojan säilymiseen.

Paypal hyväksyy kaikki luotto- ja pankkikortit ja maksu voidaan suorittaa:

  1. luottokortilla Paypalin välityksellä ilman Paypal-tiliä tai
  2. Paypal-tilisi kautta.

Kun maksutapahtuma on suoritettu onnistuneesti, saat tilausvahvistusviestin niin meiltä kuin PayPaliltakin ja lähetysprosessi käynnistyy välittömästi.

CarpetU2 -verkkokauppa tai sen edustajat eivät missään tapauksessa pyydä sinulta luottokorttisi tietoja eikä hyväksy tehdä ostoksia puolestasi käyttämällä korttiasi.


Tilisiirto

Kun olet saanut tilauksen tehtyä verkossa, sinun täytyy tallettaa yrityksemme pankkitilille koko tilauksen summa viiden (5) vuorokauden sisällä. Jotta tavaroiden lähetys nopetuu, sinun tulee toimittaa meille kuitti talletuksesta tai pankkisiirrosta faxilla numeroon +302310 302600 tai sähköpostilla osoitteeseen info@carpetu2.com. Muussa tapauksessa tavarat lähetetään sen jälkeen kun maksu näkyy tilillämme.
Voitte tehdä tilisiirron seuraaville tileille:

Piraeus Bank (for deposits in euros):  • Tilinumero: 5220094747862
  • IBAN: GR21 0172 2200 0052 2009 4747 862
  • BIC/Swift Code: PIRBGRAA
  • Tilinhaltija: CARPET U2 MONOPROSOPI IKE
  • Pankin osoite: 4 Amerikis str., 10564, Athens, Greece

Ole hyvä ja ilmoita maksun aiheeksi tilausnumero, joka olet saanut sähköpostilla.
Loppusumma alennuksella tulee näkyviin automaattisesti, kun valitset maksutavaksi pankkisiirron. Siirron kustannukset ovat yksinomaan ostajan vastuulla.


Postiennakko - TEMPORARILY NOT AVAILABLE

Valitessasi maksutavaksi postiennakon, ja lähetät tilauksen onnistuneesti, toimitusprosessi alkaa, kun olemme ensin tarkistaneet yhteystietosi puhelimitse. Maksu suoritetaan käteisellä lähetystä vastaanotettaessa. Käteistoimituksesta veloitetaan 20 euroa (the fee in other currencies depends on the daily exchange rate).